Namaak & Nep

We hebben al als één van de belangrijkste tips gezegd dat je moet uitkijken voor namaak en nep. Dat zeggen we echt niet om een dure stuntstep te adviseren, maar vooral om ervoor te zorgen dat goedkoop geen duurkoop wordt. Want als zo’n hele goedkope stuntstep kapot gaat, heb je vaak verwondingen en dat kan echt onprettig zijn. Maar moet je ook weer een nieuwe kopen en dat is helemaal zonde en duur. Vandaar dat we hier op dit forum waarschuwen voor ‘namaak en nep’…

Een goede stuntstep onder de € 75 vind je niet, dus laat je niet verleiden om zoiets te kopen.

We krijgen regelmatig dit soort plaatjes binnen:

kapotte Stuntstep

Kies daarom voor een betrouwbaar merk voor je stuntstep, dan voorkom je dit soort ellende. Je moet er toch niet aan denken dat je net van een stoep afspringt en dat dan je stuntstep in tweeën breekt? Heb je jij ook een stuntstep die kapot is gegaan, stuur ons in ieder geval een e-mail met het zogenaamde merk en een foto, dan kunnen we anderen in de toekomst waarschuwen.

Laten we niet alleen maar bang maken, want stuntsteppen is vooral erg leuk en als je een goede stuntstep hebt, dan kun je jarenlang met plezier stunten. Er zijn ook een aantal merken, die altijd goed zijn door de garantievoorwaarden die ze stellen en de kwaliteit die ze bieden. Goede merken zijn Micro, GritRazor en JD Bug. Deze merken hebben verschillende stuntsteppen in hun assortiment en zijn al verkrijgbaar vanaf € 74,95, maar de meeste van deze stuntsteps zijn rond de € 100. Hoe meer kwaliteit je wilt hebben, hoe duurder de stuntstep wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *